Jobopslag:

Eventkoordinator- og Afvikler hos Venue Køge

Venue Køge søger en passioneret eventkoordinator- og afvikler, som elsker at planlægge, booke og ikke mindst afvikle spændende arrangementer, lige fra erhvervsmøder og private fester til sponsorarrangementer i forbindelse med fodboldkampe. Alt dette sker i vores fantastiske faciliteter.
Om os: 

Du bliver en del af Venue Køge, som er en selvstændig afdeling under fodboldklubben HB Køge. Vores primære fokus er på vores imponerende loungefaciliteter og udlejningen af dem til forskellige arrangementer. Vi trives i en spændende atmosfære med Danmarks bedste kvindehold og et ambitiøst herrehold. Vores store sponsornetværk og familiære tilgang til både kunder og ansatte gør os unikke.

Dine ansvarsområder:
Som eventkoordinator- og afvikler bliver det dit ansvar at sikre, at vores events forløber gnidningsløst. Dine opgaver inkluderer at organisere personale, udarbejde tilbud, samarbejde med cateringpartnere og andre leverandører, alt i tæt samarbejde med vores salgschef, som har det overordnede ansvar.

Kvalifikationer:

  • Erfaring med planlægning og afvikling af events.
  • En udpræget serviceorienteret indstilling, hvor du altid stræber efter at imødekomme kundernes behov.
  • Fleksibilitet til at arbejde aften- og weekendvagter, da arrangementer og fodboldkampe typisk finder sted i disse tidsrum.
  • Et positivt sind og godt humør – vi arbejder i et hurtigt tempo, men altid med smil på læben.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Ferie i henhold til gældende overenskomst.
  • Fantastiske muligheder for personlig og faglig udvikling.

Startdatoen er hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Winterberg pr. mail på mw@hbkoge.dk.