Bryllup

En uforglemmelig fest for livet

Et bryllup fortjener smukke, unikke omgivelser.
Hos Venue Køge sætter vi brudeparrets behov i centrum og forvandler lokalerne så de matcher jeres konkrete ønsker. En afslappet bryllupsreception, en intim bryllupsfest eller et romantisk aftenbryllup?

Lad os i samarbejde skræddersy
det perfekte bryllup til netop jer

Skal I giftes og brylluppet arrangeres, så vil vi hjertens gerne hjælpe jer. Spar Nord Loungen er en unik lokation med stilren, nordisk indretning og store vinduespartier ud mod Capelli Sport Stadion som skaber en helt fantastisk atmosfære.

Alle bryllupper er forskellige, og det ved vi. Derfor er det vigtigt for os at sikre, jeres bryllup afspejler jer som par.

Jeres dag skal være præcis som I ønsker! Det er en helt særlig dag fyldt med romantik og vi vil skabe en fest I sent vil glemme. Dette gør vi ved at skræddersy det perfekte bryllup i tæt samarbejde med jer. Alle pakker er inklusiv opdækning, duge, lys, servietter, personale og rengøring.

Se lokaler
Bryllupspakke
Kontakt os og hør nærmere om vores bryllupspakkefra 1045,-Kontakt os og hør nærmere om vores bryllupspakke249
/yr
pr kuvert inkl. moms.
Venue velkomstdrink
3-retters selskabsbuffet
Venue vine, øl og vand ad libitum under middagen
Kaffe, te og et styk avec serveret med sødt
Kontakt os

Andre spurgte også om...

Hvor tidligt skal jeg bestille min fest?

Afhængigt af sæson og højtider, kan det være en fordel at være ude i god tid, nogle gange flere år i forvejen. Kontakt os for reservation.

Kan I vejlede mig i planlægningen af min fest?

Ja det kan du tro. Vi arbejder professionelt og skræddersyr gerne arrangementet efter netop dine ønsker. Vi foreslår altid et indledende møde, hvor vi kan gennemgå dine specifikke behov og ønsker. 

Vi vejleder dig gerne og kommer med forslag og idéer, så din fest bliver en succes.

Hvor mange gæster er der plads til?

Vores store lounge er så smart, at den kan deles op i 4 mindre og moderne lokaler med plads til henholdsvis 65, 120, 120 og 45 siddende gæster. Er i flere, kan vi slå to eller flere af lokalerne sammen, så det passer til netop dit arrangement. Samlet kapacitet i hele loungen er altså 350 siddende gæster og op til 500 stående. 

Læs mere om faciliteterne her. Eller kontakt os for mulighed for en fremvisning.

Må jeg selv medbringe vin?

Vi har en masse top vinleverandører, som vi anbefaler og hvor vi helt sikkert kan finde noget der passer til din smag. 

Hvordan er parkeringsforholdene?

Capelli Sport Stadion er omringet af gode parkeringsmuligheder. Lige overfor Nettos parkeringsplads er der plads til op til 250 biler, hvor du kan parkere gratis i 24 timer.  

100 meter væk ved Spar Nord Arena kan du ligeledes parkere gratis i 24 timer, hvor der er kapacitet til 150 biler.

Skal jeg selv stå for rengøring?

Rengøring er altid inkluderet i vores pakkeløsninger til både private og forretningsrelaterede arrangementer, så du blot skal tænke på at have en god fest eller succesfuldt møde. Det er ikke muligt at afholde et arrangement i vores lokaler eksklusiv rengøring.

Vi glæder os til at høre fra dig

Alle pakker kan skræddersyes så de passer til netop jeres tanker og ønsker.
Tøv ikke med at kontakte os.