Om Venue Køge

Hvad enten du søger den perfekte lokation til din private fest eller det næste forretningsmøde, kan Venue Køge skabe rammerne. Vi skræddersyr det ønskede arrangement i tæt samarbejde med værten/værtinden. Venue Køges lokaler rummer op til 350 siddende gæster og helt op til 500 stående gæster til fx den større reception.

Faciliteterne kan opdeles i mindre lokaler med separate indgange, hvor vi kan skabe de ideelle rammer til det mindre møde, privat fest eller konference.

Kontakt os
Mød Mikkel Winterberg
Salgschef

Mikkel Winterberg er Salgschef for Venue Køge og samarbejde tæt med kunden for at få planlagt det bedste arrangement.

Har du brug for professionel rådgivning eller skal der tænkes ud af boksen til jeres arrangement, så er Mikkel den helt rette.

Linea pape
Linea Valentin Pape
Event koordinator & Afvikler

Linea er vores dygtige event koordinator og afvikler og det første smilende ansigt som møder dig i huset. Hun tager jer smertefrit igennem jeres arrangementer hos Venue Køge og hjælper gerne med specielle forespørgsler for at gøre netop jeres arrangement til en succes.

Vi glæder os til at høre fra dig

Alle pakker kan skræddersyes så de passer til netop jeres tanker og ønsker.
Tøv ikke med at kontakte os.

Lounge for HB Køge

Som en del af regionens fodboldklub, HB Køge, huser vi klubbens interne arrangementer og Prematches i forbindelse med både herrernes og kvindernes hjemmekampe.
Foruden kampene, skaber vores Venue rammer om både erhvervs- og privatarrangementer i en helt speciel levende og lys atmosfære med udsigt direkte til Capelli Sport Stadion.
Se mere om HB Køge