Om Venue Køge

Hvad end du søger den perfekte lokation til din private fest eller det næste forretningsmøde, kan Venue Køge skabe rammerne. Vi skræddersyr det ønskede arrangement i tæt samarbejde med værten/værtinden. Venue Køges lokaler rummer op til 350 siddende gæster, og helt op til 500 stående gæster til fx den større reception.

Faciliteterne kan opdeles i mindre lokaler med separate indgange, hvor vi kan skabe de ideelle rammer til det mindre møde, privatfest eller konference.

Kontakt os
Mød Jeanne Poppelhøj
Salgschef

Jeanne Poppelhøj er Salgschef for Venue Køge og arbejder i tæt samarbejde med kunden, for at få planlagt det bedste arrangement.

Hun er opvokset i Strøby og har stort kendskab til Køge og dets flotte fordele. Har du brug for professionel rådgivning eller skal der tænkes ud af boksen til jeres arrangement, så er Jeanne den helt rette.

Jeannes favorit drink på Venue Køges drinkskort er Aperol Spritz’en. Den er frisk og farverig, som på mange måder er Jeanne i en drink.

Mød Rebecca Veng
Salgs- og eventkoordinator

Rebecca er ansat som Salgs- og eventkoordinator. Hun arbejder både med samarbejdspartnere og netværksarrangementer samt agerer kyndig assistance til eventafdelingen, hvilket gør hende til et godt bindeled mellem HB Køge og Venue Køge.

Favoritdrinken er Venue Køges signatur drink – Venue Passion. De søde og syrlige ingredienser arbejder perfekt sammen og giver en dejlig eksotisk smag.

Vi glæder os til at høre fra dig

Alle pakker kan skræddersyes så de passer til netop jeres tanker og ønsker.
Tøv ikke med at kontakte os.

Lounge for HB Køge

Som en del af regionens fodboldklub, HB Køge, huser vi klubbens interne arrangementer og Prematches i forbindelse med både herrernes og kvindernes hjemmekampe.
Foruden kampene, skaber vores Venue rammer om både erhvervs- og privatarrangementer i en helt speciel levende og lys atmosfære med udsigt direkte til Capelli Sport Stadion.
Se mere om HB Køge